Windows 11 download

Windows 11 is officieel de lucht in gegaan vanaf maandag 4 oktober officieel de lucht in gegaan. Je pc of laptop dient wel aan een aantal voorwaarden voldoen te zijn. Die zijn helemaal hieronder te zien.

 

Wat zijn de nieuwste vernieuwingen?

 

Windows 11 heeft een compleet nieuw uiterlijk. Dit is natuurlijk wennen voor iedereen die Windows 10 of lager is gewend. Maar dit moet het makkelijker maken om door Windows heen te navigeren en dingen op te zoeken.

 Je hebt de vrije keus om deze update te doen uiteraard. Wel meldt Microsoft hierbij dat ze tot oktober 2025 ondersteuning blijven bieden aan Windows 10.

Ben jij benieuwd naar Windows 11? Download dan snel nu de PC Healt Check App!

Windows 11 is ook te downloaden via deze link om bijvoorbeeld een ISO-Bestand aan te maken. 

Minimale systeemvereisten:

Lees hier voor meer informatie over systeemvereisten en informatie over hoe sommige pc’s mogelijk kunnen worden bijgewerkt of instellingen kunnen worden gewijzigd om aan de vereisten te voldoen.

Minimale systeemvereisten
   
Processor 1 gigahertz (GHz) of sneller met 2 of meer cores op een compatibele 64-bits processor of systeem op een chip (SoC)
Geheugen 4 GB RAM
Opslag 64 GB of groter opslagapparaat
Systeemfirmware Geschikt voor UEFI Secure Boot. Kijk hier voor instructies over hoe je je pc kunt activeren om aan deze vereiste te voldoen.
TPM Trusted Platform Module (TPM) versie 2.0. Kijk hier voor instructies over hoe je pc mogelijk geactiveerd kan worden om aan deze vereiste te voldoen.
Minimale systeemvereisten
   
Grafische kaart Compatibel met DirectX 12 of nieuwer met WDDM 2.0-stuurprogramma
Beeldscherm High-definition (720p) beeldscherm dat groter is dan 9” diagonaal, 8 bits per kleurkanaal
Internetverbinding Microsoft-account en internetverbinding vereist voor installatie van Windows 11 Home

Op je apparaat moet Windows 10, versie 2004 of later, worden uitgevoerd om te kunnen upgraden. Gratis updates zijn beschikbaar via Windows Update in Instellingen>Updates en beveiliging

Voor bepaalde functies is specifieke hardware nodig . De systeemvereisten om sommige apps uit te voeren, zijn hoger dan de minimale apparaatspecificaties van Windows 11. Controleer de compatibiliteitsinformatie van het apparaat voor de apps die je wil installeren. De beschikbare opslagruimte op je toestel varieert op basis van geïnstalleerde apps en updates. De prestaties zullen toenemen bij pc’s van een hogere klasse en met meer mogelijkheden. Mogelijk zijn er in de loop van de tijd aanvullende vereisten voor updates. (Tekst afkomstig van de officiële website van Microsoft)

1 reactie op “Windows 11 download”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.RRJ-Ict.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 9 reviews.
Gratis verzending vanaf €120,- | Snelle levering | Hoogwaardig kwaliteit | Garantie | BTW Factuur
This is default text for notification bar