Webshop/website laten maken - al vanaf €650,-

Niet tevreden?

Mocht u niet te vrede zijn over de website, dan kunt u met ons contact opnemen.
Wij hopen dat we er met de klant natuurlijk altijd uit kunnen komen, komen we niet tot een oplossing waarbij de klant tevreden is dan krijgt u het betaalde bedrag terug van ons.

Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons contant betalen, overboeking, iDeal of pinnen bij ons.

Betalen in termijnen kan bij ons, dit dient vooraf overlegd te zijn.

WordPress

Al onze websites worden gemaakt met WordPress. Hierbij gebruiken wij plug-ins die soms extra kosten bevatten voor uw wensen. Dit wordt altijd in overleg gedaan met de klant.

Webshop laten bouwen

Kiest u ervoor om een webshop door ons te laten bouwen? Deze wordt compleet geoptimaliseerd, en alles wordt voor u gedaan.

Wij voegen standaard 15 producten toe in de webshop. Na afloop zullen wij u uitleggen hoe u het product kunt toevoegen en aanbieden op de webshop. Wilt u toch door ons meer producten laten toevoegen? Ook dit kan in overleg bij ons.

Welke CMS gebruiken jullie?

Over het algemeen maken wij gebruik van WordPress. Hier hebben wij het meeste ervaring in. In overleg kunnen wij ook een ander CMS gebruiken.

Kunnen jullie de website ook beheren?

Ja zeker, wij kunnen de website ook beheren voor u! Nadat de website is opgeleverd gaan we er samen voor zitten en krijgt u een uitleg over hoe alles werkt en hoe aanpassingen gemaakt kunnen worden. Mocht dit allemaal te ingewikkeld zijn kunt u bij ons een pakket aanvragen.

Wordt mijn website SEO geoptimaliseerd?

Wij optimaliseren de website zo goed mogelijk als wij kunnen. Wij zijn geen expert op het gebied van SEO maar doen altijd ons uiterste best op een redelijk goed resultaat. 

Schrijven jullie ook de tekst op onze website?

Wij kunnen inderdaad ook de teksten gaan schrijven. Ook hier zijn wij alleen geen experts in. Ons advies is om hier een bureau voor in te huren zodat de tekst ook goed rankt voor de beste google resultaten. 

Kan ik in termijnen betalen?

U kunt in overleg in maximaal 3 termijnen betalen bij ons. Let op: dit dient altijd in overleg te gebeuren.

Zonder dat dit vooraf niet is overlegd kunnen wij u niet in termijnen laten betalen.

Een webshop laten bouwen

Onze webshops bouwen wij ook weer met WordPress & WooCommerce. Hierin wordt alles goed ingesteld denk hierbij aan: betalingen ontvangen, verzendingen, tarieven & belastingen. Standaard voegen wij 15 producten toe. Wilt u er toch meer laten toevoegen? Dit kan in overleg.

Wanneer is een website/webshop klaar?

Over het algemeen zijn alle websites binnen maximaal 3 weken klaar. Bij een grotere opdracht proberen wij het binnen 4 weken klaar te hebben. U zult misschien wel denken: "Zo lang?" 

 

Wij willen goede kwaliteit leveren en niet alles snel klaar hebben. Hiervoor nemen wij onze tijd zodat we samen een mooie website kunnen lanceren.

Ik wil wat laten wijzigen, kan dat?

Na oplevering kunt u een maand lang alles gratis laten wijzigen door ons. U heeft dus genoeg tijd om uw website goed te bekijken en of alles naar wens is voor u.

Kies uw gewenste pakket

Alle getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. 21% btw

Alle pakketten zijn excl. webhosting deze is bij ons ook te bestellen. Binnenkort zal er meer informatie komen over onze hosting pakketten. 

€650,-

Basis

€900,-

Premium

€1300,-

WEBSHOP

Onze laatst gemaakte websites:

Gaco Screens maakt screens voor op de boot of bijvoorbeeld thuis. Wij werden benaderd met de vraag of wij hun website na wens wouden ontwerpen. En dat is goed gelukt! 

Bubbel Paleis is een baby spa in Beneden-Leeuwen. Deze website is gemaakt na wens van de klant.

Contactgegevens

RRJ ICT

KVK: 81916809

BTW: NL003619108B22

De waardering van www.RRJ-Ict.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 9 reviews.
Gratis verzending vanaf €120,- | Snelle levering | Hoogwaardig kwaliteit | Garantie | BTW Factuur
This is default text for notification bar