Laptop/pc Reparatie/upgrade

Wij zijn gespecialiseerd in reparaties van alle soorten merken en soorten die er zijn. Wilt u meer informatie graag weten? Lees dan deze pagina goed door.

Asus logo png
HP-logo
Dell logo

Onze stappen

Er zijn uiteraard veel merken van laptops en desktops. Wij repareren ze allemaal en bieden daarom ook de service aan: no cure, no pay. 

Hieronder kunt u een overzicht zien hoe wij te werk gaan.

Stap 1

Het contact

Wij vragen de klant altijd waar het probleem zich heeft uit onstaan en maken hierna een afspraak zodat wij meer informatie eruit kunnen halen.

Stap 2

De afspraak

Tijdens de gemaakte afspraak worden de wensen besproken en de prijs. 

Stap 3

Werkprocedure

Meestal beginnen wij dezelfde dag nog aan de werkzaamheden en geven hier ook gelijk een update over.

Stap 4

Tijdsindicatie

Nadat wij begonnen zijn bellen wij u ook gelijk hoelang dat de reparatie zal duren dit is nooit langer dan maximaal 3 dagen. Afhankelijk van het onderdeel en de drukte.

Stap 5

Het contact

Als de reparatie klaar is dan nemen wij contact met u op en maken een afspraak om uw product ook weer op te halen. Dit kan wanneer het u uitkomt.

Stap 6

Klantreview

Met een bakje koffie/thee bekijken we het gemaakte resultaat en horen hier graag ook uw mening over. U krijgt op het einde ons visitekaartje mee en wij kunnen u ook vragen een review achter te laten op ons Google profiel.


Ons succes hangt af van u

Wij willen onze klanten altijd zo goed mogelijk helpen. Onze klant is namelijk de koning. Wij waarderen het heel erg als er na het eindresultaat een review wordt achter gelaten voor ons. Dit is voor ons persoonlijk een feedback waar wij ook wat mee kunnen doen indien er ook negatieve punten zijn. Hierbij kunt u ook andere klanten helpen met uw ervaring bij RRJ ICT.

Waarom zal u

RRJ ICT moeten kiezen?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk deze tijd een laptop of pc kan zijn. Daarom proberen wij alle reparaties altijd binnen 1-2 dagen af te krijgen.

Gedurende reparatie houden wij u altijd op de hoogte van de vooruitgang. Dit kunnen wij telefonisch doen of via WhatsApp deze keus laten wij aan de klant over.

Wij bieden goedkope prijzen aan voor al onze reparaties, als uw product te duur is voor de reparatie geven wij dit u ook eerlijk aan. Hierbij hebben wij eventueel ook nog tweedehandse of nieuwe laptops ter beschikking.

Komt u bij ons langs? We bespreken de reparatie met een lekker bakje koffie of thee. Hierin zullen wij de stappen bespreken en de prijs hiervan. (Hier komen nooit extra kosten bij zonder overleg met de klant.)

Ervaringen van eerdere klanten

Al onze reviews worden verzameld door Google en WebwinkelKeur. Bij reviews die niet echt zijn wordt ook een klacht voor ingediend bij de bovenstaande genoemde platformen.

“Snelle reactie op mijn vraag. Daarna snel geholpen. Nieuwe kaart in de laptop, windows en office. Oudere laptop nu snel zodat we er weer fijn mee kunnen werken. Maandagmiddag laptop weggebracht. Dinsdag in de ochtend was hij al klaar! Voor dat geld heb je geen nieuwe! Complimenten!”

Marieke Kranenbroek

Particuliere klant

“Roy heeft mijn backup schijf kunnen redden. Erg blij ermee. Hulpvraag via de website gesteld, super snelle reactie via app en binnen 3 dagen had ik 'm weer terug. Echt top voor een prima prijs.
Heel veel succes met je bedrijf Roy. Ik ben erg tevreden en weet je te vinden de volgende keer.”

Chantal Schuts

Particuliere klant

Onze meestgestelde vragen over betalingen

Uiteraard is elk product anders open te maken en zijn onderdelen van prijs heel erg verschillend. Hier kunnen wij op voorhand helaas geen indicatie op geven. U kunt altijd een vrijblijvende offerte op vragen door een verzoek te sturen naar info@rrj-ict.nl 

(Deze offerte is maximaal 2 weken geldig.)

In goed overleg is dit mogelijk bij ons. Wij kunnen u maximaal 2 weken extra geven na de opgegeven factuurdatum.

U kunt ons betalen met de volgende mogelijkheden: 

  • Pinnen 
  • Contant
  • Tikkie 
  • d.m.v. overmaking van factuur.

Contactgegevens

RRJ ICT

KVK: 81916809

BTW: NL003619108B22

De waardering van www.RRJ-Ict.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.
Begin met chatten!
Hulp nodig? Neem contact op.
RRJ ICT
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?
Gratis verzending vanaf €120,- | Snelle levering | Hoogwaardig kwaliteit | Garantie | BTW Factuur
This is default text for notification bar